Populaire karakters

 
Dora kleding, zwemkleding, sokken en accessoires te koop
Disney Frozen artikelen waaronder t-shirts, jurken, maillots, sokken en accessoires kopen
Hello kitty kleding kopen
Mickey Mouse Clubhuis producten en accessoires te koop
Minions artikelen, t-shirts, sokken, joggingbroek etc. te koop
My Little Pony kopen, t-shirts, pyjama's te koop
Ninja Turtles artikelen, t-shirts, sokken, joggingbroek etc. te koop
Paw Patrol producten, t-shirts, kleding, sokken, broeken kopen
Disney Planes producten, t-shirts, kleding, sokken, broeken kopen
Disney prinsessen jurkjes, sokken, maillots, kleding en accessoires kopen
Sofia the First prinses artikelen, kleding, jurkjes kopen
De Speelgoeddokter kleding kopen
Spiderman producten, broeken, t-shirts, accessoires te koop
Disney Vaiana Moana producten en accessoires te koop

Disney kinderkleding te koop

Heb je wel eens een tekenfilm 100+ keer gezien puur omdat je kind daar zo dol op is? Wil je je kind blij maken met kleding en accessoires van zijn/haar favoriete karakter? Dan ben je aan het juiste adres bij Dream kinderkleding.

Frozen t-shirt, Paw Patrol pijama of Mickey Mouse sweater?

Kinderen kunnen zich best snel hechten aan een tekenfilm karakter. Sommigen zijn helemaal into Elsa, Anna en Olaf van de beroemde Disney film "Frozen". Anderen zingen de hele dag het introductie-liedje van Paw Patrol. Uiteraard kunnen de klassiekers Mickey Mouse en Spider-Man niet ontbreken.

En omdat ze deze karakter zo fantastisch vinden, willen ze ook het liefst een Elsa T-shirt, Paw Patrol pijama of Mickey Mouse sweater. Een bijpassende legging, rugzak en etui is natuurlijk ook een must. Zie dan maar eens een winkel te vinden waar je verschillende soorten producten van een bepaalde karakter kunt kopen. Dream kinderkleding gaat graag deze uitdaging aan.

Dekbedovertrekken, schoolartikelen, accessoires...

Bij Dream kinderkleding is niet alleen kinderkleding te koop maar ook verschillende accessoires. Wij breiden continu ons assortiment uit door zowel meer producten van een bepaalde karakter in te kopen, als nieuwe producten van nieuwe karakters te introduceren aan onze klanten. Ben je op zoek naar een Frozen t-shirt maar wil je ook een Elsa etui, een Olaf beker en een Anna rugzak? Bij Dream kinderkleding kun je al deze verschillende Frozen artikelen vinden. Is je kind gek op Paw Patrol, maar met name op Chase, Marhall of Skye? Neem een kijke in ons Paw Patrol assortiment voor een Paw Patrol pijama, een prachtige Paw Patrol dekbedovertrek en een Skye legging. 

Merk kinderkleding (Disney, Nickelodeon, Pixar)

Al onze producten zijn officieel gelicenseerde Disney/Nickelodeon producten. Dream kinderkleding is ontstaan uit het gebrek aan kwalitatieve merk producten voor een betaalbare prijs. Graag bieden wij daarom officiele Disney producten voor een betaalbare prijs.

Neem een kijk in ons assortiment!